Algemene voorwaarden

Algemeen
Op al onze artikelen zijn de volgende vooraarden van toepassing, Door te bestellen geeft u aan akkoord te zijn met deze voorwaarden. B-Stylisch heeft het recht deze voorwaarden te wijzigen en/of uit te breiden.

Artikelen
alle artikelen zijn nieuw met of zonder kaartje. Alle afmetingen staan bij het artikel vermeld als ook de stof. Indien een artikel onverhoopt niet meer leverbaar is, zullen wij u hiervan zo spoedig mogelijk op de hoogte brengen. U heeft dan het recht uw bestelling te annuleren of een vervangend artikel uit te kiezen voor het vervallen bedrag.

Prijzen
De prijs staat bij het artikel vermeld. Deze is vermeld in euro`s en is inclusief BTW. De door B-Stylisch gehanteerde prijzen zijn exclusief verzendkosten.Deze kosten staan bij het artikel vermeld (incl.BTW). Verzendkosten zijn er niet bij bestellingen van 100 euro of meer of bij aankoop van 5 artikelen.

Betaling
Bestelling kunnen worden betaald met Ideal of PayPal. Hiervoor worden geen extra kosten berekend.

Verzending
Na binnenkomst van de betaling worden de artikelen zo spoedig mogelijk verzonden.Je ontvangt een mail van ons zodra je order verwerkt en verzonden is. Hier gaan meestal 1 a 2 werkdagen overheen.De verzendkosten zijn voor brievenbuspost € 3,95 en voor pakketpost € 5,50.. We verzenden alle bestellingen met een track & trace code. Bij aankoop van 5 of meer artikelen worden er geen verzendkosten berekend. B-Stylisch kan niet aansprakelijk worden gesteld voor zoekgeraakte pakketen door TNT of welke andere leverancier er van toepassing is. Dit risico is voor de koper.

Retouren
Artikelen kunnen geretourneerd worden indien ze niet gedragen zijn, alle kaartjes er nog aan zitten en het in de origenele verpakking zit. Als dit niet het geval is nemen we het artikel niet retour. De gemaakte verzend- en verpakkingskosten zijn voor de koper.Je hebt 7 dagen, na ontvangst van je bestelling, om artikelen te retouneren. Voorbeeld: als je je bestelling op maandag binnen krijgt en je wilt het retouneren, dan moeten deze artikelen uiterlijk zondag bij ons binnen zijn. Het bedrag van de geretourneerde artikelen moet weer worden besteed aan een nieuwe order, B-Stylisch geeft geen geld retour.

Retourneren
Je kunt je artikel aan ons retourneren mits deze ongedragen is en in de originele verpakking zit. Artikelen die hier niet aan voldoen nemen we niet retour. De kosten voor het retourneren zijn voor eigen rekening. Verzend je retour altijd met een track & trace code, zodat je je retour kunt volgen. Wij zijn niet aansprakelijk voor zoekgeraakte retouren en/of onvoldoende gefrankeerde retouren.
​Let op: actie/aanbiedingsartikelen kunnen worden geretourneerd, maar we geven hiervoor geen geld retour. Je ontvangt een tegoedbon die onbeperkt geldig is en bij elke willekeurige bestelling kan worden verzilverd. 
Retouren kunnen verzonden worden naar:
B-Stylisch
De Breistroeken 67
7938PZ Nieuw-Balinge

Vermeld bij het retourneren je ordernummer en naam.
We streven ernaar je retour binnen 7 werkdagen te verwerken

Beschadigd
Indien een artikel beschadigd is mag deze worden geretourneerd. Deze retouropdracht moet binnen 7 dagen na ontvangst van je bestelling bij ons binnen zijn. Als deze termijn verstreken is kunnen we het artikel niet meer retour nemen.We zullen je een nieuw artikel sturen. Mocht deze er niet meer zijn dan storten we je betaling terug. We storten het geld, inclusief de door TNT vastgestelde verzendkosten, terug als we het artikel ontvangen hebben, niet eerder. We vergoeden alleen de reele verzendkosten voor een artikel. Indien een artikel als pakketpost word verzonden, terwijl het als brievenbuspost kan, vergoeden we alleen de verzendkosten voor brievenbuspost.

B-Stylisch is niet aansprakelijk voor het verloren gaan of het beschadigen van artikelen.
B-Stylisch is niet aansprakelijk voor schade direct of indirect veroorzaakt aan de koper, aan gezinsleden of aan derden .
(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)
  • géén afbeelding beschikbaar

    Algemene voorwaarden

    Algemeen
    Op al onze artikelen zijn de volgende vooraarden van toepassing, Door te bestellen geeft u aan akkoord te zijn met deze voorwaarden. B-Stylisch heeft het recht deze voorwaarden te wijzigen en/of uit te…

© 2008 - 2020 Welkom bij B-Stylisch: Leuke & Trendy Dameskleding! | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel